VOORGERECHTEN

 

Tomatensoep

Klassieker met verse tomaat & ballekes

 

6,50

Kaaskroketten

Gemarineerd Spaanse ui & veldsla

 

14,00

Garnaalkroketten

Texturen van tomaat

 

16,00

 

Bouillabaise

Vissoep van de Cote D’Azur, geserveerd zoals het hoort

 

15,50

Mergpijp

Gegratineerd met lookboter & “Fleur de sel de Camargue”

 

14,50

Carpaccio ”Filet d’Anvers”

Fijngesneden rundsvlees, tapenade van shiitake, truffelmayonaise & notensla

 

16,50

Vitello Tonnato

Carpaccio van traag gegaard kalfsvlees, afgewerkt met tonijnsaus

 

16,50

Scampi

6 stuks bereid met look & groene kruiden of tomaat pikant

 

19,50

Wijngaardslakken

Klassiek met look & groene kruiden op Bourgondische wijze

 

16,00

 

Moscovite

Gestoomde aardappel geserveerd met grijze garnaal, sevruga-kaviaar & zure room

 

25,50


De voorgerechten van ons keuzemenu zijn ook aan de kaart verkrijgbaar

 

 

 

SALADES

Brood inbegrepen, andere bijgerechten in supplement

Warme Geitenkaas

Gebakken geitenkaas & spek, honing, zure appel, notencrush & dressing

 

18,50

Caesar

Klassieker met ansjovis, Parmezaan, gegrilde kip & Caesar’s dressing

 

18,50

Kip & Scampi

Lauwe salade met kip, scampi, verse ananas, curry-vinaigrette & julienne van zure appel

 

19,50

 

PASTA

Spaghetti Bolognaise

Klassieker met rundvlees, knapperige groentjes & tomaat

 

13,50

Penne

Penne met scampi & pikante tomatenroomsaus

 

21,50

Salmoné

Lintpasta, jonge spinazie & zalmcarpaccio

 

19,50


VEGETARISCH

Tortellini

Gevuld met ruccola, tomatade, crumble van zwarte olijf & notensla

 

17,50

Caesar

Romasla, ruccola, Parmezaan, lookcroûtons & Caesars dressing

 

16,50



HOOFDGERECHTEN

Onze hoofdgerechten zijn voorzien van een aardappelbereiding, tenzij anders vermeld.

* peper-, champignon- of Béarnaisesaus zijn in supplement 3,00 €

 

Steak*
~250g gesneden uit de Zwarte Vlek, inclusief witloof- of gemengde sla

 

21,50

Entrecôte*

~350g van het Simmenthal rund, inclusief witloof- of gemengde sla

 

27,50

Filet-Pur*
~250g van het Ierse rund, inclusief witloof- of gemengde sla

 

29,50

Onglet

Rozig gebraden, geserveerd met rode wijnsaus & “échalotte de Provence”

 

28,50

Kalfslever

Bereid op Venetiaanse manier

 

24,50

Vol-au-vent

Met stukjes hoevekip, ballekes & weidechampignons

 

20,00

Varkenswang

Gebraiseerd met tijm & geserveerd met witloofsla & kroketjes

 

22,50

Steak Tartare

Klassiek bereid in onze keuken, gemengde sla & frietjes

 

21,50

Kabeljauw

Op het vel gebakken, lamsoren & shiitaké

 

27,50

Baby-Tarbot

”Meuniere” gebakken, met sla & frietjes

 

29,50

 Om een vlotte bediening te verzekeren & lange wachttijden voor Uw gezelschap
te vermijden is vanaf 6 personen uw keuze beperkt tot maximaal 4 verschillende
 voor- & hoofdgerechten, zonder uitzondering aub.

 

Wij kunnen rekening houden met lactose- & glutenintolerantie en diabetes.
Al onze producten worden met veel zorg uitgezocht & klaargemaakt.
Wij verontschuldigen ons indien een gerecht niet meer voorradig is.


KAAS & ZOETIGHEDEN

KAAS & ZALIG ZOET

Assortiment kaas
Selectie van gerijpte kazen

 

10,50

Crème brûlée
Klassieker bereid met Bourbonvanille & verse room

 

8,50

Aardbei
Gemarineerd met Hendrik’s Gin, citroenzeste & Gin-Tonic sorbet

 

10,50

Dulce de Leche
Spaans ijsdessert op basis van gecondenseerde melk

 

10,50

Warm chocoladegebak
 Moelleux van bittere chocolade geserveerd met cocos & mangosorbet

 

10,50

Cheesecake
Kaastaart geserveerd met Melseelse aardbeien

 

10,50

 

ROOMIJS
supplement verse slagroom €1,00

Dame Blanche/Noir
Klassieker met vanille-ijs & warme Callebaut chocoladesaus

 

8,00

Café Glacé
Klassieker met mokka-ijs, mokka-siroop & Kahlua-room

 

9,50

Advocaat
Vanille-ijs met ambachtelijke advocaat van scharreleieren

 

9,50

Aardbei
Vanille-ijs met Melseelse aardbeien

10,50