VOORGERECHTEN

Tomatensoep
Klassieker met verse tomaat & ballekes

6,50

Entrecote Dry-Aged
Carpaccio van gedroogde entrecote, afgewerkt met rode biet & appelsien

16,50

Kaaskroketten
Griekse yoghurt, komkommer & crumble van zwarte olijf

13,50

Garnaalkroketten
Geserveerd met Tarama & tomatensla

16,00

 

Gerookte zalm
klassiek geserveerd met toast

13,50

Mosselkroket
Kroketje gevuld met Zeeuws roem & huisgemaakte mosseltjes in ’t zuur

14,50

Carpaccio ”Filet d’ Anvers”
Fijngesneden rundsfilet afgewerkt met olijfolie, notensla & Parmezaanschilfers

15,50

Vitello Tonnato
Carpaccio van traag gegaard kalfsvlees afgewerkt met tonijnsaus

15,50

Scampi
6 stuks bereid met look & groene kruiden of tomaat pikant

19,50

Gelieve vanaf 6 personen uw keuze te beperken tot maximaal 4 verschillende
 voor- & hoofdgerechten. Dit om een vlotte bediening te verzekeren
& lange wachttijden voor uw ganse gezelschap te vermijden.
Geen uitzonderingen mogelijk, dank voor uw begrip.

 

Wij kunnen rekening houden met lactose- & glutenintolerantie en diabetes.
Al onze producten worden met veel zorg uitgezocht & klaargemaakt.
Wij verontschuldigen ons indien een gerecht niet meer voorradig is.

PASTA

Spaghetti Bolognaise
Klassieker met rundvlees, knapperige groentjes & tomaat

13,50

Penne
Penne met scampi & pikante tomatenroomsaus

21,50


SALADES

Brood inbegrepen, andere bijgerechten in supplement

 

Warme Geitenkaas
Gebakken geitenkaas-spek, honing, zure appel, noten & rozijntjes

19,50

Caesar
Klassieker met gemarineerde ansjovis, parmezaan, gegrilde kip & Caesarsaus

19,50

Kip & Scampi
Lauwe salade met kip, scampi, verse ananas, curry-vinaigrette & julienne van zure appel

21,50


V
EGETARISCH

 

Canneloni
Gevuld met ricotta & geserveerd met zuiderse groentenratatouille

17,50

Caesar
Romasla, ruccola, Parmezaan, lookcroûtons & Caesar’s dressing

16,50

 

HOOFDGERECHTEN


Onze hebben een aardappelbereiding, tenzij anders vermeld.
* peper-, champignon- of Béarnaisesaus zijn in supplement 3,00 €

 

Steak*
~250g gesneden uit de Zwarte Vlek, witloof- tomaten of gemengde sla

23,00

Entrecôte*
~350g Holsteiner, witloof- tomaten of gemengde sla

 

28,50

Filet-Pur*
~250g van het “Black-Agnus”rund, witloof- tomaten of gemengde sla

 

29,50

Ribbekes
Gelakte BBQ-ribbekes, drie sausjes, sla & frietjes

 

23,50

Vol-au-vent
Met stukjes hoevekip, ballekes & weidechampignons

 

20,00

Varkenswang
Gebraiseerd met bruine Leffe, tijm & geserveerd met kroketjes

 

22,50

Steak Tartare
Klassiek of Italiaans naar keuze, gemengde sla & frietjes

 

22,50

Ossobucco
Klassieker met verse groentjes, salie & linguini

 

26,50

Kabeljauw
Op het vel gebakken, geserveerd met verse ravioli & chutney van zuiders groen

28,50

Bouillabaise
Brasseur-Style, verse zeevis, rouille & toast

 

26,50

Zeeuwse Mosselen
1,3kg Jumbo Natuur, Look, Lookroom, Curry, Brasseur of Thai gerserveerd met frietjes

 

24,50


KAAS & ZOETIGHEDEN


KAAS & ZALIG ZOET

Assortiment kaas
Selectie van gerijpte kazen

 

10,00

Crème brûlée
Klassieker bereid met Bourbonvanille & verse room

 

8,00

Chocolade
Trio chocolademousse, chocoladecrumble & chocoladeschilfers

 

9,50

Moelleux
Geserveerd met frambozen in zijn verschillende versies

 

11,50

 

ROOMIJS
supplement verse slagroom €1,00

Dame Blanche/Noir
Klassieker met vanille-ijs & warme Callebaut chocoladesaus

 

8,00

Café Glacé
Klassieker met mokka-ijs, mokka-siroop & Kahlua-room

 

9,50

Advocaat
Vanille-ijs met ambachtelijke advocaat van scharreleieren

 

9,50

Aardbei
Vanille-ijs met Melseelse aardbeien

 

9,50